Kirjoitanpa urheilusta. Se jakaa mukavasti mielipiteitä. Toiset rakastavat ja toiset pitävät jonninjoutavana rahan ja ajan hukkana. Kyllä sekin bkt:tä kasvattaa. Siinä pyörii monenmoista palkallista ihmistä, pyörittää vaate- ja välineteollisuutta, urheilupaikkojen rakentajia, niiden kunnossapitäjiä, lääke- ja lisäravinneteollisuutta jne.

MM-kisat olivat mielestäni jotenkin vaisut, paljon oli huippuja poissa ja tasokin jäi monissa lajeissa vaatimattomaksi. Pikamatkat olivat Boltin varassa, mutta ei hänkään ihmeitä esittänyt. 800 metriltä puuttuivat Kakat ja Rudishat. Pitemmät matkat olivat Mohammed Farahin varassa.

Aidat ja esteet aika keskinkertaiset. Hypyissä voittajat olivat tosihyviä. Heitoissa keihäs oli yllättävän kovatasoinen. Muut heitot aika odotettuja. Samoin viestit.

Naisissa heitot olivat myös kovia, varsinkin moukari. Hypyt vaisuja, lukuunottamatta Isinbajevan riemua. Juoksuissa Ruotsi loisti 1500 metrillä. Viidellä tonnilla ja kympillä ei olisi Suomen miehilläkään ollut asiaa palkintopallille. Latvala ja Neziri juoksivat suomalaisiksi loistavasti. Nuoria vielä, mitä tuleekaan mikäli kehitys saa jatkua.