Lehdissä on kerrottu viime valtuuston kokouksesta annetusta selvityksestä tehdyn rikosilmoituksen. Jotain sellaista tehtiin jo viime vuonnakin. Oliko se kantelu, rikosilmoitus, tutkintapyyntö tai jotain muuta en jaksa muistaa. Polliisia kuitenkin jotkut valtuutetuista apuun huusivat.

Onko tämä enää laitaa. 2 kertaa vuoden aikana on uusi valtuusto kaivannut poliisin apua. Jossain mättää ja pahasti. En tunne lainkaan enempää tämän kertaista rikosilmoitusta, mitä lehdessä on ollut. Siellä ei ole ollut varsinaista aihetta eikä kuka tai ketkä sen ovat  tehneet.  

Kyllä minuakin on vuosien varrella monesti risonut ja pahasti, ei kyllä ole tullut mieleenkään lähteä poliisin juttusille. Kunnallispoliittisia asioita hoidetaan demokratian säännöin. Enemmistö päättää, päätöksen jälkeen pulinat pois ja kaikki sitoutuvat tehtyyn päätökseen. Kaikki muu on anarkiaa ja estää yhteisön asioiden eteenpäin viemisen. 

En tosiaan tiedä mitä rikosilmoitus koskee, olettaisin sen olevan jotain samaa kuin lehdessä ollut valituskin. En jaksa uskoa kenenkään tehneen päätöstään kouluverkko asiassa tämän selvityksen mukaan. Tietenkin siitä huolimatta lakia pitää noudattaa. En lähde tarkemmin asiaa ruotimaan, mutta kyllä sitä voi lähestyä muullakin tavalla kuin ilmeisesti valituksessa on tehty. Lienee hurskasta toivoa valtuutettujen pääsevän tämän asian yli, eikä se ilmeisesti ole ainoa asiakaan. Jatkuvasti on puheenvuoroja missä ilmaistaan mitä syvintä epäluottamusta johtavia virkamiehiä ja kanssa valtuutettuja kohtaan. Voi hitsi, onko aikaihmiset asialla.