Olen aika pitkälti samaa mieltä Seppo Nikulan tämän päivän Ukarin kirjoituksen kanssa. Tosin olen vielä odotellut päätöksentekoa. Maanantaina on kh:n seminaari jossa käsitellään Viikaisten ja sen ympäristön rakentamista. Odotan kisoista terävää suunnan näyttämistä.

Keväällä saimme Viikaisten rakentamisen järjestykseen. Uusi valtuusto voi tietysti ne muuttaa. Kh:n pitää valmistella asia. Entisellä mallilla mennään tai uusilla ohjeilla. Paikalleen ei saa jäädä makaamaan. Olemme hukanneet aikaa jo lähes puoli vuotta. Nyt pitää alkaa kh:n päättää. Viranhaltijoiden valmistelu on lamassa. Suunnittelu on edennyt kahdella kärjellä jotka ovat kokonaan erimieltä. Näin se ei onnistu. Kh päättää ja sen on päätettävä valmistelu. Tällä hetkellä minulla se ei ole tiedossa miten edetään. Mynämäellä oli teknisen johtajan virka avoinna. Hakiko Jari Nikkari en tiedä. Se on varmaa, että hakiessaan hänet myös valitaan. Mitä tekee Uki? Tähän asti on edetty kuten kuuluukin teknisen johtajan esityksestä. 

Miten edetään jos Nikkari menee Mynämäelle. Arkkitehdillä on toisenlainen käsitys. Edetäänkö jatkossa hänen suunnitelmiensa mukaan tai vaaditaanko häntä suunnittelemaan valtuuston päätöksen mukaan? Kh ei kerta kaikkiaan voi enää haudata päätään pensaaseen tai kyllähän se voi ajateltaessa edellisen valtuustokauden päätöksentekoa. 

Toivottavasti maanantainen seminaari selkeyttää päätöksenteon. Toivottavasti ei vain laksuteta leukoja vaan tehdään selvät askel merkit.