Listalla on tärkeitä asioita kaupungin talouteen pitkälle tulevaisuuteen. Toinen tuntuu selvältä jutulta, toisesta ei tiedä miten käy A-sairaalan ostoon niin tärkeä, että lienee parasta etten kommentoi vaan jokainen lukee esityksen itse.  http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20183501-4.PDFhttp.

Sitten on heti perään toinen tärkeä asia, Kalanti talon myynti. Talossa on suoritettu pinnallinen kuntokartoitus jonka tulos on 810 000€ remontti. Tutkimuksesta puuttuvat esim. putkiston kunnon selvittäminen.

Lassila&Tikanoja esittää yhdyskuntajätteen vastaanottoon korotusta 10€/t. Vohdensaarelta esitetään ostettavaksi runsaat 20 h. maata hintaan 100 000€. Sopivaa maata kaupungin kasvuun. Seuraavaksi useita kaavoja ja Yardian sopimusten hyväksyntä. Rakennusjärjestys esitetään valtuuston päätettäväksi.

Sitten on kallis paketti. Ostettavaksi esitetään It ohjelmistoa joka maksaa 32 000€ ja vuosittainen kustannus on sen lisäksi 250 000€/v. Kyllä nyt tulee niin rajusti joka puolelta kuluja, että uskoisi kh:nkin heräävän miettimään kaikkia menojaan. Ei silti tämäkin kustannus on varmasti tarpeellinen.

Sitten on hallinnon käyttösuunnitelma ja uuden lääkärin palkkaaminen. Hieno homma, mutta tulee muistaa ettei tätäkään menoa ole talousarviossa.