Ei ollut pitkän pitkä hallituksen lista tänään. Aikaa siinä kuitenkin vierähti lähemmäs 3 tuntia.  Valtaosa ajasta meni ensimmäisen vuosipuoliskon talouden toteutumaa käsiteltäessä.

Ei vanhoista enää paljoa kannata suuta soittaa. Mennyt mikä mennyt. Kuultiin ensin 3. päällikön alustus aiheesta. Onhan jotkut tulot kasvaneet ja jotkut menot alentuneet tai pysyneet budjetissa. Kauheita tulevaisuuden kuvia maalailtiin soten kasvavista menoista. Valtuuston porvari enemmistö sen kun on tumput suorina. Jotkut vaatii virkamiehiä tekemään esityksiä. Suurin piirtein samat vaatii valtuustoa koolle tekemään säästö esitykset. Jotain ryhtiä pitäisi valtaapitäviltä löytyä.

No 2 Eeroa on valjastettu tekemään esitykset. Huhut kertoo sieltä tulevan rankat esitykset. Saa nähdä ketkä ovat valmiit seisomaan vaatimustensa takana. Todennäköisesti käy kuin koulu-uudistuksessa, rakenne uudistuksen vaatijat ovat ekana käpälämäessä.

Valtuustolle päätettiin esittää muutoksia syksyn kokous aikatauluun. Ylimääräistä kokousta esitetään pidettäväksi 29.11. Silloin käsiteltäisiin toimenpideohjelma. Valtuuston talousarvio haluttaisiin siirrettäväksi 16.12.