Kokous alkoi suurin toivein nopeasta kokouksesta sillä kokouksen jälkeen syötiin. Jossain on ollut tilaisuuden kestäneen puoleen yöhön. En tiedä todenperäisyyttä lähdin paljon ennen kotpuoleen. Varsinaisissa asioissa jumitettiin pitkään Kalantitalon myyntiin. Viimein äänestyksen jälkeen asia palautettiin äänin 6-4-. Birgitta Runolan ollessa jäävi.

Seuraavana oli lausunto Sybimarin jätevesistä. Sekin hinkkasi rajusti vastaan vaikka kyseessä oli vain lausunto. Kh:llä ei ole päätösvaltaa asiassa. Lopulta kj. muutti esitystään siten, että 4:s ja 5:s kappale poistettiin ja Vakka-Suomen Vedeltä pyydetään lausunto voidaanko joku päästää vaatimuksesta päästää jätevesiä ohi kaupungin verkon.

Kaupunginjohtaja esitti Kuntaliiton risteilyyn kaikki kh:n pöydän ympärillä istuvat. Sjöblom esitti, vain talousjohtajaa. Äänin 6-5 kaikki saavat lähteä. Risteilyn hinta nousi sillä ilmoittautuminen päättyi puolelta öin ja jälkiilmoittautuneilta peritään suurempi maksu. En lähde ja enkä liene väärässä, jos ennustan risteilylle osallistuvan 2 luottamusmiestä. Silläkin rahalla saataisiin yli 70 vuotiaille liukuesteet kengiin johon kaupungilla ei ole nyt rahaa. Lääkärien ylityö korvaus palautettiin. Pj. voitaissiin lähettää kokoustekniikka seminaariin Helsinki-Tukholma risteilylle sillä en saanut tässäkään asiassa käyttää puheenvuoroa ilman pj:n alkamatta puhua päälle. Ottaahan se päähän, kun puhuu typeryyksiä ja joku oikoo.