Pitkästä aikaa kokoonnutaan. Alussa on tavanomaiset asiat joista valtuuston päätöksesta koskien Hulkholman kaavaa jonka  Varsinais-Suomen Laki ja Kiinteistökeskus on esittänyt kumottavaksi. Hiulta esitetään kaavamuutosta jonka vaikutus on vähäinen. Ketunkalliolla on kaavamuutos menossa Attendon tarpeesta. Nyt kaava asetetaan näytille. Hulkholman kaavasta tehtyyn valitukseen annetaan lausunto.

Kiinteistö OY Kulhankari hakee kaupungilta takausta lainaan jolla rahoitetaan 4:n talon parvekeremontti. Seuraavaksi valitaan kaupunginedustajat yhtiö- ja vuosikokouksiin. Eräiden töiden nimikkeitä esitetään muutettavaksi. Sitten talous- ja henkilöstöpäällikön virka esitetään muutettavaksi henkilöstöpäälliköksi ja palkkaa lisää n. 400€/kk.

Vehmassalon terveyskeskuksen henkilöstö siirtyi Ukin terveyskeskuksen henkilöstöön 2010. Nyt esitetään palkkojen harmonisointia. Sitten esitetään nippu virkoja ja tehtäviä täytettäväksi. Varsinais-Suomen sote uudistuksen rahoitukseen hyväksyttäneen Ukin osuudeksi n. 8400€.

Sitten on listalla kaupunginvirantoimituksesta pidättämisen uudelleen harkintaa Arvela-Hellen,

aloitteita käsitelty ja uudet esitetään käsittelyyn. Eräässä aloitteessa keskusta esittää koululaisille itsenäisyyspäivän juhlaa. Tuli mieleen eräs takavuosien keskustan valtakunnallinen esitys jossa itsenäisyyspäivä esitettiin välirauhantekopäivään. Tässä lista.