Toiveikkaana aamulla odotti päivän suomalaislajeja. Niin MM-kisoissa kuin formuloissa.

Naisten maraton meni vielä hyvin, kun ei ollut suomalaisia mukana. Loppu oli vaihteleva ja kovaa ne naiset menivät. Ei olisi Suomesta löytynyt montaakaan Suomessa syntynyttä miestä joka olisi pärjännyt.

Formuloissa suomalaisilla on kovat paineet. Tallipaikat alkavat olla vaakalaudalla. Aika-ajot meni Kovalaiselta hyvin. Kisa ei ihan niin hyvin. McLarenin varikko toiminta ja tallin taktiikka saa ottaa osan syytä niskoilleen. Kelvollinen suoritus kuitenkin. Räikkösen ajosta on vaikea sanoa mitään. Tallikaveria johon verrata ei ollut. Eiköhän tämäkin tyydyttävä ajo ollut. Hieman kummankin suomalaisen asema varmaan parani tallipaikan suhteen.

Keihäänheitto oli huippu odotettu. Eiköhän aika moni kahta mitalia odottanut. Karsinnat olivat heikko tasoiset ja niin oli loppukilpailukin. Thorkildsen ja Martinez heittivät loisteliaasti, mutta sitten oli huonoa. Pronssikin lähti tuloksella jolla ei Kalevan Kisoissakaan pärjää. Silti ei mitalia tullut., Tyydyttävän arvosanan saavat Ruuskanen ja miksei Pitkämäkikin. Virkkalalta ja järvenpäältä meni heikosti, jos nyt niin voi sanoa. Kumpikin on maailman 11. parhaan joukossa. Kaikilla suomalaisilla oli resurssit 87 metriin, mutta kun ei niin ei.

Nämä unohtuu parissa viikossa. Ensi vuonna on taas uudet kisat ja Suomessa iso liuta hyviä heittäjiä odottamassa vuoroaan.