Kesä ei ollut muuttanut hallituksen käyttäytymistä. Tuntitolkulla keskusteltiin ilman ensimmäistäkään esitystä. Kuvaavaa on pisin keskustelu asiasta joka merkittiin tiedoksi ja meni lautakunnan päätettäväksi.

Aluksi keskusteltiin puolisen tuntia viranhaltijapäätöksestä, jota ei kuitenkaan otettu hallituksen päätettäväksi. Tämän jälkeen oli erään kuntalaisen ero luottamustehtävästä paikkakunnalta poismuuton takia. Viranhaltija päätöksissä hänet oli juuri palkattu kaupungille. Lyhyt työmatka ei vissiin sopinut. Sitten myönnettiin ero Marika Lanteelle vaikka hän oli jo lähtenyt lätkimään aikaisemmin kaupungin hommista.

Sitten juututtiin selvitykseen kaupungin sisäliikuntatilojen tarpeesta. Selvitys merkittiin tiedoksi ja on lautakunnan päätettävissä. Puolen vuoden jälkeen talous on budjetissa, tosin sisäisesti on ylityksiä molempiin suuntiin. 1,5 miljoonan vaje on odotettavissa sillä Vilissalojen tontteja ei saatane tänä vuonna myyntiin. Loppu menikin sitten nopeasti ilman mitään erityistä.