Kokous aloitetaan jo klo 13 enkä silti usko asioiden tulevan käsiteltyä ellei seuraava yökin kokousteta. Listalla on lähes 30 asiaa ja päälle päätteeksi ensi vuoden talousarvio. Normaalien alkulämmittelyjen jälkeen päästään asiaan. 2 kaavaa aloitetaan kuulemisilla. Nesteen kylmäaseman taakse ja Kaupunginlahden suulle tehdään kaavamuutokset lähes 10:lle kerrostalolle. Mikäli asuntojen tarvitsijoita löytyy niin alkaa Ukissa vasaranpauke. Kyllä tarvitsijoita on, mutta kohtaavatko tarve ja kyky ostaa on jo toinen juttu.

Sitten selvityksiä sun muita kunnes tulee Kalannin Vanhainkoti. Kj. esittää sitä myytäväksi. Sitten annetaan tehtävien täyttölupia ja aletaan myydä kaupungin omaisuutta. Ekana on listalla Jalavatien 30,5 m2 asunto. Sepänkadun ja Ylisenkadun kulmasta esitetään tontti rakennuksineen asetettavaksi myyntiin.

Seuraavaksi on kaupungin ja teatterin yhteistyösopimus. Jälleen on Tuija Suomisen ja Marjukka Markela-Välimäen yt-lain rikkomisjutut. Nyt kuullaan Astrean valmistelema lausunto esitys. Taitaa tulla turpiin. Sitten on rivi vaali juttuja ja aloitteita. Patsasta ollaan pystyttämässä Lokalahdelle kamarineuvos Eero Rantaselle. Työryhmään nimetään henkilö ja esitetään budjettiin rahaa. Tämän jälkeen aletaan vääntää talousarviota.