Vuoden viimeinen lista on suurin piirtein nälkävuoden mittainen. Tosin ei näytä mitään pitkää asiaa olevan. Ranta-asemakaava asetetaan nähtäville. Väestönsuoja kunnostetaan. Liikennesuunnitelma laaditaan. Omakotitonttien luovutusehdot luovutetaan.

Pia Lahtisen esityksen mukaiseen neuvotteluun esh:n kanssa nimetään neuvottelijat. Sote-alueen perustamiseen liittyvää henkilöstöä esitetään palkattavaksi Ukin ja Turun kaupunkien organisaatioon. Nyt se homma nytkähtää liikkeelle tosissaan.

Sitten esitetään palkattavaksi terveyshenkilöstöä ja talous- ja henkilöstöhallinnon henkilöiden palkkoja korotettavaksi. Teknisen johtajan vaali vahvistetaan ja palkka määrätään. Seuraavaksi on esillä oikaisuvaatimus ylipitkien vuorojen tekemisestä vuorotyössä. Edelleenkin esitetään ettei henkilöstön esitystä hyväksytä. Olisi jo aika hyväksyä henkilöstön monin tavoin hyväksi todistetun vuorotyöjärjestelmän hyväksyminen.

Sitten toinen ikuisuus asia. Erityisluokan opettajien virkanimikkeen muutoksen kh:n päätös esitetään kumottavaksi ja uuteen valmisteluun. Sitten vielä muutama aika merkityksetön asia.