Kovin vähiin ovat menneet kaupungin asiat jotka vaativat päätöstä tai valmistelua luottamusmiehiltä. Pitää muistaa kh:n valmistelevan esitykset valtuustolle. Se ei ole elin joka takki auki päättää asiat vaan valmistelee ja valtuusto päättää. Jokaisella valtuutetulla on oikeus ja velvollisuus ottaa kantaa omantuntonsa mukaan. Napin painajat eivät herätä kunnioitusta missään piireissä.

Sundholman-Varesmaan rantakaava esitetään valtuuston päätettäväksi, Muutos kaavassa on vähäinen uusia rakennuspaikkoja ei tule vaan 1 loma-asunto esitetään muutettavaksi vakituiseksi asumispaikaksi. Saarelan ranta-asemkaava esitetään käynnistettäväksi. Kuinka pitkä projektion käynnistymässä? Sama kaavoittaja jonka projektia juuri käsiteltiin. Se on ollut käynnissä jo 6 vuotta eikä kaavoittaja ollut vieläkään kaavaa hyväksymässä.

Sitten päivitetään kaupungin omistamien vesien kalastusäännöt pienin muutoksin .Sitten on 4 kk:n osavuosikatsaus. Menot ylittävät budjetin lähes jokaisella hallinnonalalalla. Talousarvioon ehdotetaan noin millin meno lisäyksiä. 7:män henkilöä esitetään lisää palkattavaksi. Tästäkin tullee ainakin puolen millin menolisäys. Siitä hyvä, että lähes kaikki henkilöt tulevat terveydenhoitoon.