Kokouksen aluksi tieinsinööri Pauli Laivo kertoi miksi Betorantien ja Laitilantien risteykseen pitää rakentaa liikennevalot eikä liikenneympyrää. Esitys oli vakuuttava eikä jäänyt epäilystä hänen oikeassa olostaan. Esitys sisälsi 7 kohtaa joiden perusteella valot on rakennettava. En lähde sitä tähän kopioimaan, mutta mikäli kovin halutaan voin sen tehdäkkin. Ratkaisevaa taisi olla lupaus etteivät valot ole pitkäaikainen ratkaisu vaan lopullinen ratkaisu on eritasoliittymä mikä rakennettaisiin vielä tällä vuosikymmenellä.

Seuraavaksi esittelivät amiraali evp Bo Österlund ja kunnanjohtaja evp. Mauri Hermonen kehittämäänsä mallia otsikolla "Yhteiskunnan tukevaisuusstrategian 2010 jalkauttaminen varautussuunnitelmaksi kuntatasolla". Esitys oli pitkä ja pitkäpiimäinen. Kumpikaan ei saanut puhettaan millään loppumaan. Saattaa tällaisen suunnitelman teosta olla hyötyä muillekkin kuin heille. Paljon on kyllä eri viranomaisilla suunnitelmia kriisien varalta. Markkinarako on näemmä vielä löytynyt.

Varsinaisista asioista ennakoiva henkilöstösuunnitelma herätti keskustelua. Ei muutosesityksiin asti. Asentajan toimen täyttämiseen annettiin lupa äänin 8-2. Aaltonen oli poissa. Nevavuori esitti Vahteran kannattamana ettei täyttölupaa anneta. Samoin 3:n lähihoitajan viran täyttöön. Ylimääräisinä annettiin lupa myös ylilääkärin viran, työterveyslääkärin, sairaanhoitajan ja hammashoitajan hommien täyttöön.

Kerpatekille annettiin markkinointiin 2 vuotta lisäaikaa. Hyvönen esitti, että päätökseen lisätään ettei kaavaa hyväksytä ennen kuin markkinointi on suoritettu. Kj:n ja kaupunginarkkitehdin mukaan ennakkomarkkinointia ei voi tehdä ennen kuin kaava on hyväksytty. Äänin 6-4 hyväksyttiin kj:n esitys. U:kin Sanomien osakkeet ja Kehityskeskuksen osakkeet päätettiin myydä. Novidan stipendirahaston säännöt hyväksyttiin. Vanukas merkittiin tidoksi. Valkosen oikaisuvaatimuksesta ei käytetty yhtään puheenvuoroa joten esitys tuli hyväksytyksi. Sitten vielä hyväksyttiin ensi vuoden kokousaikataulu.