Tällä hetkellä on 2 tapahtumaa joita seurataan tarkkaan. Molemmat liittyvät jälkapalloon. Thaimaassa pojat jäivät luolaan vangeiksi ja jälkapallon MM-kisat ovat menossa. 13:sta loukkuun jääneestä on nyt pelastettu 8. Huomenna varmaan loput. Miksi himeessä he etenivät 4 km. luolaan. Minusta hurjan pitkä matka.

Huomenna on käytännössä MM-loppuottelu. 2 parasta kohtaa, Ranska ja Belgia, ja voittaja pääsee loppuotteluun. Jotenkin plassut kisat. Puuttuu dramatiikka ja muiden yläpuolelle nouseva pelaajaa. Neymar saa seuraavan Oscarin parhaasta sivuosasta. Tähänastisista peleistä mielestäni nousee muiden yläpuolelle Japani-Belgia. Japani johti jo 2:lla maalilla, mutta lopussa Belgia tuli ohi tekemällä 3 maalia.

Paikallisesti naapurissa on joka viikko isoja tapahtumia. Viime viikolla oli Natural High Festival. Se on kasvanut joka vuosi. En osaa arvioida ihmismäärää, mutta useissa tuhansissa se on. Hienosti käyttäytyviä nuoria. Ensi viikon loppuna ovat Antiikkimarkkinat ja sitten Karjurock. Siellä onkin toisella tavalla käyttäytyviä nuoria kuin Natural festivaalissa. Tosin nuorten puolustukseksi on sanottava, että pahimmin örveltävät eivät ihan nuoria.

Jossain välissä on sitten Crusell viikko joka saa paikallisessa mediassa hillittömästi julkisuutta vaikka itse lippunsa ostavia ei juurikaan ole. Eikä koko festaria olisi ilman yhteiskunnan ja yksityisiä tukijoita. Miksi ei ns. korkeakulttuuri kiinnosta?