Näyttää tämän hallituksen kokoukset venyvän säännöllisesti 4 tunnin nurkille. Sinänsä ei mitään pahaa sanottavana. Nyt on kokouksen aluksi joku kertomassa tulevista asioista ja hallitus ohjeistaa valmistelua. Viime kaudella asiat tulivat hallitukseen evästyksellä, "puheenjohtajisto on päättänyt". Pidän nykykäytäntöä huomattavasti parempana. Joskin on myös sanottava monien asioiden tulevan huonosti valmisteltuina ja sitten niitä joudutaan palauttamaan. Nytkin oli esillä asia joka menee 3:tta kertaa valtuustoon.

Aluksi Marika Lanne esitteli terveydenhoidon asiota, jotka tulevat seuraavalla kerralla päätettäväksi. Varsinaisista asioista oli ekana asiana vuokrakerrostalojen rakentaminen. Tämä oli viimeksi esillä täysin olemattomasti hallitukselle esiteltynä. Nyt saimme kuulla hyvän pohjustuksen, kirjallisena sitä ei ollut sillä virkamies on ollut sairaana. Saamme aineiston kirjallisena mahdollisimman pian. Valmistelu etenee myös järkevästi. Emme päätä kärkeen 2 kerrostalon rakentamista ja asuntoyhtiön perustamista vaan selvitämme asioita ja mahdollisia päätöksiä tulee hyvin valmisteltuna.

Varsinais-Suomen shp:n psykiatrian loppuraportti hyväksyttiin yksimielisesti. Raportti on jo vanhentunut eikä vaikuta U:kin asemaan. Sitten mentiin muutama asia nuijanpaukutuksella. Kentänhoitajan toimen täyttämiseen pysähdyttiin ja äänin 6-5 päätettiin ettei täytetä. Tarkastusinssin virka täytetään yksimielisesti. Loput asiat menivätkin pienellä keskustelulla.

Jossain välissä esiteltiin Mainio Vireen rakentamista Salmenalueella. Siihen on eriosapuolten kesken saavutettu kompromissi. Rakennus tulee kin toiselle puolelle tietä ja hiukkasen Laitilaan päin. Hallitus oli kompromissin takana ja se tulee ensi kerralla päätettäväksi.