Viranhaltijoiden ja lautakuntien päätöksistä keskusteltiin einen verran. Sote uudistuksessa oli nimetty runsaasti työryhmiä ja niihin runsaasti jäseniä. Sitten oli pari valtuustolle menevää ranta-asemakaavaa. Suunnitteluavustajan virka päätettiin muuttaa kaavasuunnittelijan toimeksi ja aloittaa täyttämisen prosessi.

Annettiin lausunto sote lakien palvelujen tuottamiseksi. Lausunto käsitti 10:n kysymystä jotka Sari Rantanen oli täyttänyt. Kysymykset olivat niin hilseen ylimeneviä ettei niitä käyty läpi eikä käytetty yhtään puheenvuoroa. Tärkeä uudistus johon pyydetään n. 400:lta taholta vastaus joita kukaan ei lue. Näin se vaan on.

Sitten päästiinkin äänestelemään. Ensin tulovero% jonka alentaminen 0,25%:lla päätettiin 6-5- Sopiikin hienosti nykytilaan hienosti. Uimahallin ja Viikaisten projektit vievät muutaman kymmenen miljoonaa ja jo nyt on väläytetty prosentin korottamista ensi vuonna. Sitten olikin kaupungin tuleva organisaatio. Siihen oli esitetty vain 2 muutosta. Sosiaali- ja kulttuuri- jne. lautakuntiin esitettiin jäsenmäärän laskua 2:lla. Kontu esitti kaikkien jäsenmäärän laskua 9:n. Äänestyksen voitti lista 6-4, 1 tyhjä. Nikula äänesti vasemmiston mukana ja Kutila tyhjää. Siinä se sitten olikin. Päästiin kerrankin ajoissa nukkumaa.