Alkukoukeroiden jälkeen on Prykin kaava, tuskin herättää kohua. Sama juttu lienee Laivanrakentantien ja rantakadun liittymän kaavan kanssa. Sitten on yhteistyösopimus Rauman kaupungin kaavoituksen kanssa. He myisivät 1:n työpanolsen Ukille. Hinnasta ei virkata mitään. Mitäs tuosta meillähän rahhaa on.

Sitten on 8:n toimen, viran tai mitä ne nyt ovat täyttämisestä. Pieni lisäys ensi vuoden talousarvioon esitettyyn n. 30:n hommaan. Meillähän rahaa on vaikka lampaat söisi. Sitten valitaan koulukeskuksen työryhmään kh:n edustaja. Mielestäni sen pitäisi olla hankkeeseen myönteisesti suhtautuva, Jarruttajia meillä on ollut pilvin pimein ja tulee olemaan vaikka ne viime valtuustossa ryömivät koloihinsa.

Sitten mielenkiintoinen sopimus tarjous. Hintalapussa lukee 15 000€

Turku Future Technologies" (TFT) yhteistyösopimus on alun perin Turun ja Rauman kaupunkien sekä kahdeksan eri teknisen korkeakoulun ja yliopiston keskinäinen sopimus, jonka tavoitteena on luoda yhteistoimintarakenne palvelemaan erityisesti valmistavan teknologiateollisuuden teknologia- ja osaamistarpeita. Alkuperäistä sopimusta ollaan avaamassa ja mahdollisuutta siihen liittymiseen on tarjottu myös Uudenkaupungin, Salon ja Forssan kaupungeille. Forssa on jo ilmoittanut osallistumispäätöksestään. Salo on myös myönteinen, mutta tietoa virallisesta päätöksestä ei vielä ole.

 

Loput asiat ovatkin sitten kuivia itsestään selvyyksiä.

 

Lisäliite: Kaavoitus sopimus Rauman kanssa.  Rauma veloittaa arkkitehdin työstä 60€/t ja avustajan työstä 42€/t. Matkakulut normaalit.