Uusi Päivä oli joskus maakuntalehti. Ikävää niiden loppuminen kokonaan. Poliittisesti sitoutuneet lehdet ovat jo valtakunnallisestikin menneet vähiin ja ainakin pieni levikkisiksi. Tilalle on tullut aiemmin tuntematon ilmaisjakelulehti. Niiden resurssit valitettavasti ovat pienet uutisiin ja muihin juttuihin.

Aluesanomat astui hienon askeleen eteenpäin. Taas on lukemista ja mielenkiintoista. Aina povataan paperisten lehtien loppumista. Tietääkseni ei vielä ole mitään merkkejä levikin laskusta. Nettilehteä on hankala lukea aamulla sängyssä tai sohvalla. Tosin omakohtaistakin kokemusta paperilehden lukemisen vähenemiseen on. Aiemmin ostin IS:n melkein aina. Nyt aniharvoin. Käyn lukemassa ilmaista lehteä netissä. Siinä ei ole kaikkia juttuja, mutta riittävästi. Ostan joskus odotellessani jotain ja silloin täyttääkseni ristisanatehtävää.

On pidellyt hienoa talvea. Lunta ja pakkasta sopivasti. Eilinen päivä oli pitkästä aikaa ikävämpi ja nyt näyttää tulevan samanlainen. Lähes 20 astetta pakkasta ja aika navakkaa tuulta.  Illalla sitten nähdään kuka pelkää Paulaa.

 Mikäli joku vielä muistaa, niin taannoin sain omituisen laskun. Nyt sieltä tuli kirje, on sattunut virhe, lähettäkää tilinnumero niin palautamme maksun. Ei oikein kivalta tunnu lähetellä tilinumeroaan. Tämäkö oli tavoitteenakin? On tämä yhteiskunta muutenkin mennyt omituiseksi. Esim. viruksia alkaa tippua tiuhaan tahtiin. Viimeaikoina on tullut enimmäkseen Trojania, joka vaatimattomien tietojeni mukaan on vieläpä kovin hankala.