Valtuuston viimeinen kokous oli lyhyt kuin tytöllä paita. Ryhmäpuheenvuorot ja sen sorttiset veivät aikaa, itse asiat olivat vähällä keskustelulla. Ennen talousarviota oli parikymmentä asiaa. Käytin 1:n puheenvuoron ja se taisi olla ainoa, paitsi tiätty omia aloitteita kehuttiin.

Viimeksi käsitellystä talousarviostakaan ei montaa muutosesitystä joista ei yhtään hyväksytty. Tiukilla oli ainoastaan  investoinneista katuvalaistuksen uusiminen. Äänestys päättyi tasan 21-21. Pj:n ääni ratkaisi niin, että talousarvion mukaan edetään. Vastaesitys oli, että vain puolet määrärahasta otetaan pois. Asia on joka vuosi esillä puhutaan ledeistä ja muista. Raulan selvitys oli etteivät ne ole vielä käyttökelpoisia. ja vuonna 2015 ei sitten uusia lamppuja saada, joten kadut joista ei silloin ole lamppuja vaihdettu jäävät pimeiksi ja vaikka ledit joskus tulevatkin niin ei isokaan osa investoinnista mene hukkaan sillä nyt joudutaan vaihtamaan helposti taittuviksi niitä päin ajettaessa. Vanhoja jykeviä puu- ja metallitolppia ei saa enää käyttää. Puutolpat pitää kairata ontoiksi ja metallitolppien pitää olla herkästi taittuvia.

Vanha käytäntö käsittelyssä jatkui. Mitään säästöjä ei esitetty vaan joihinkin hallituksen esityksiin haluttiin lisää rahaa. Sitten hallituksen toteuttaessa päätöksiä räksytetään miten hallitus tuhlaa ja levittelee verorahoja, ei tunneta vastuuta vaan hoidetaan holtittomasti taloutta. Joskus tuntee kyllä toivottomuuta eikö koskaan mikään muutu? Jotkut kantavat vastuuta ja jotkut haukkuvat kaikkea.