Eka varsinainen asia oli Novidan rakennusten myynti ja tontin vuokraus. Päätettiin myydä esitettyyn 4,5 millin hinnalla. Selvitetään onko kauppakirjaan mahdollista laittaa U:lle etuosto-oikeus mahdollisessa jälleenmyynti tilanteessa. Toisaalta se on ilmeisesti tarpeeton sillä toiminnan pääasiallinen rahoittaja valtio, on sitä mieltä, että toiminnanharjoittajan pitää omistaa kiinteistöt. Kiinteistöt myydään tasearvolla. Valtio ei salli korkeampaa hintaa ja on ilmoittanut, jos korkeampaan hintaan päädytään se tulee tulevista valtionavuista leikkaamaan ylimääräisen hinnan pois. Tontti vuokrataan 26 000€ vuosivuokralla.

Ekolehtilän kaava esitetään valtuustolle. Kalannin keskustassa olevan OP:n tontille aletaan valmistella kaavamuutosta. Keskusteltiin muutoksista ja esitettiin valmisteluun toiveita siitä miten tulisi kaavoittaa. Pienehkö rantakaavamuutos asetetaan nähtäville.U:kin ruotsalainen ystävyyskaupunki Varberg täyttää 200-vuotta. Esitys oli 4 edustajaa. Muitakin lukumääriä esitettiin useita. Ainoastaan 3:a kannatettiin. Päätettiin lähettää matkailusihteeri Irmeli Laaksonen, Leena Anto ja minut. Sammutusjärjestelmien toimittaja valittiin esityksen mukaan.

Erikoisautonkuljettajan toimi lähetettiin jälleen uuteen valmisteluun. Tällä kertaa teklaan. Surkuhupaisaa on niitä tärkeämpiäkin asioita pystytty päättämään. Tämä tuntuu olevan ylivoimainen tehtävä hallitukselle. Myllymäen aloite palautettiin. Karlaisen, Käpylin ja Phkinäisten tonteille määriteltiin hinnat valtuuston päätettäväksi. Hinnat nousivat. Jopa 20 000€ tontilta. Toisessa ääripäässä 2 500€. Sitten jahnattiin vielä salaista asiaa.

http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.html