Ekana asiana on siirretty vuokrakerrostalojen rakentaminen. Sama kiire ja pimitys jatkuu. Kokouksessa esitetään vastaukset tehtyihin kysymyksiin ja sitten edellytetään päätöstä jatkotoimenpiteistä. Kyllä nyt on niin tärkeä asia menossa ettei tuollaisella hädällä hyvää seuraa. Kyllä vastaukset olisi pitänyt saada kirjallisina kotiin ja edellytykset miettiä rauhassa juttua.

Seuraavaksi lausunto psykiatrinen hoidon kehittämisestä. Mikäli nopeasta lukaisusta ymmärsin niin lausunto esityksessä kannatetaan psykiatrisen hoidon lopettamista U.kissa. Sitten on jälleen kerran esillä kiinteistötoimitusten uskotut miehet. Nyt on huomattu, että näiden pitää olla 23-63 vuotiaita ja 2 ei ole. Vammaisneuvoston toimikausi esitetään pidennettäksi 4 vuodeksi ja jäseniä esitetään.

Sitten viran ja toimen täyttöoikeus ja viraston kiinnipitäminen heinäkuussa. Kiinteistöyhtiö Vuokratalot hakee kaupungin takausta millin lainalle parvekeremonttiin.Satakunnan Amkk:n omistajastrategiasta pitäisi jotain lausua. Sitten pitäisi saada pari milliä rahaa talousarvion katteeksi.

Kaupungin vuokrataloyhtiöiden kuntoarvion teko arvion tekoaika on käsillä. Sitten tilinpäätökset ja selvitys aloitteiden käsittelystä. Kuntalaisaloitteista todetaan, että ne eivät ole sellaisia joita valtuuston olisi pitänyt käsitellä. Aloitteita oli 11 eikä niitä ole vielä kaikkia ehditty käsitellä. Pitää tutustua onko roskikseen heitettyjen aloitteiden joukossa se jossa puututtiin Tontonmäen kiinteistöyhtiön talouteen.

http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20132268.HTM