Kokouksen ensimmäinen varsinainen asia on viimeksi siirretty talouden toteuma 8 viimeisen kk:n aikana ja talousarvion muutokset. Yhteysjohtaja Salo on nyt paikalla kertomassa asiasta.

Rakennusvalvontamaksuja on korotettu viimeksi 2005 ja ne eivät kata enää toiminnasta tulevia kuluja. Nyt ympla on korottanut 20% ja asia esitetään merkittäväksi tiedoksi. Samoin on maa-ainestaksan osalta. Ympäristöterveydenhuollon taksaan esitetään muutosta. Seutulippuun esitetään korotusta. Siinä niitä korotuksia olikin yhden kokouksen tarpeisiin.

Sitten käsitellään kj:n vuosiloma ja virkavapaus. Edustaja pitäisi valita Ugin Diakoniasäätiön hallitukseen. Turun kulttuuripääkaupunki 2011 toimintaan ei esitetä rahoitusta. 

Sitten onkin asia johon liittyen on jo jätetty poliisitutkinta pyyntökin. Kyse on puhepalvelujen hankinnasta. Teliasonera on jättänyt markkinaoikeuteen oikaisuvaatimuksen. Perusteena kilpailutuksen laiton keskeytys, kh on suosinut V-Sp:tä ja soveltanut virheellisesti esteellisyyssäännöksiä. Nyt sitten pitäisi kh:n päättää vastauksensa oikaisuvaatimukseen.

Sitten on kouluverkkoselvitys, josta olen alempana jo kirjoittanut. Vielä on aloite ja tiedoksiantoasiat.