Maanantaina kokoontuu uusi hallitus ekan kerran ja lista on pitkä kuin nälkävuosi. Aluksi on byrokratiaa. Siellä virkamiespäätöksissä kiinnittää huomio maksettaviin avustuksiin. Eikö enää mikään yritystoiminta kannata ilman yhteiskunnantukia? Juuri julkaistiin isot maaseuturahaston tuen saajat. Nyt saavat jotkut samat kaupungilta tukea. Pitäisikö alkaa miettimään miten paljon pystymme ylläpitämään yritystoimintaa tukemalla?

Tämän jälkeen alkaa johtokuntien, toimikuntien ja hallituksen ltk. edustajien valinta. Tarkastusinsinöörin viran täyttäminen on toista kertaa esillä. Sitten vastataan kuntalaisaloitteeseen ja tilintarkastajille annetaan ilmoitus.

Sitten päästään asiaan. Lautakuntien käyttösuunnitelmien hyväksyminen ja esittäminen valtuustolle. Koulaa lukuunottamatta lautakunnat ovat tehneet esityksensä. Koula ei tehnyt vaan jätti sen teon hallitukselle. Harvinaista vastuusta luistamista. En ole vielä lautakuntien esityksiin perehtynyt, joten en voi niistä vielä kertoa. Toisaalta lehdessähän ne ovat jo olleetkin. Sitten ei ole enää muuta kuin tekemäni aloite ja ilmoitusasiat.