Listalla on tälläkertaa yhden ltk:n ja jk:n pöytäkirjat. Teknisen ltk:n jäsen kauhisteli heti kokouksen jälkeen blogissa erästä asiaa vaikka ei sitä ltk:ssa tehnyt. Samoin toinen bloggari tuki kovasti, mutta blogeissa kirjoitetaan toista ja kokouksissa käyttäydytään toisin, joten eiköhän kh hyväksy ltk:en yksimieliset päätökset.

Sitten on pari selvää rantakaavaa. Viime kerralla palautettiin yksi maa-alueen kauppa. Varmaan siitä vieläkin keskustellaan. Puutavaraa myydään lähes 200000€ edestä. En muista mitä talousarvioon on merkitty, toivottavasti vähemmän. Saataisiin sinne pientä paikkausta. Turun ammattikorkeakoulun valtuuskuntaan ehdotetaan 2 jäsentä. Lopullisen valinnan tekee Turun kaupunginvaltuusto.

Pyhärannan sivistystoimen ja Ugin vastaavan hallinnon yhteistyötä esitetään lisättäväksi. Ugi saa lisää tehtävää Pyhästärannasta täydellistä korvausta vastaan. Lausuntopyyntöön ns. pormestarimallista esitetään, että siihen suhtaudutaan myönteisesti. Ei kuitenkaan osallistuttaisi kokeiluun.

Sitten on kova asia. Ensi vuoden talousarvion laadinnassa noudatettavat periaateet. Lomautukset ovat vain vaihtoehtona ellei mitään muuta säästöä hallintokunta pysty esittämään.  Makeanvedenaltaalle on esitetty keksittäväksi nimi. Onhan allas ollut ilman nimeä jo 44 vuotta. Nimikilpailu esitetään annettavaksi matkailu ltk:lle. Sitten ei muuta enää olekkaan kuin tiedotusasiat.