Kokouksen aluksi Loimaan koulutuskuntayhtymän rehtori Antti Virtanen alusti. Käydyssä keskustelussa tuli mm. lupaus Ukia hiertäneen eläkemaksu erimielisyyden ratkaisusta kompromissilla.  Ilmoitus asioissa oli kj:n päätös "Teknisen toimen organisaatio 1.2.2014 alkaen. Keskustelussa saavutettiin menettelystä yksimielisyys, asia siirretään puheenjohtajiston ja kj:n väliseen keskusteluun sen jälkeen käytetään otto-oikeutta. Jostain syystä sitten äänestettiin otto-oikeudesta. Tulos 5-5 tyhjiä 1, pj:n äänen ratkaistessa käytettiin heti otto-oikeutta ja pj:t ja kj. keskustelevat asiasta. On se niin vaikeeta.                                                                                                  

Varsinaisista asioista ei pöytäkirjaan tullut muuta merkintää kuin hallitus hyväksyi tehdyn esityksen. Ei niistä paljoa keskusteltukaan mitä nyt talouden toteuma käytettiin samat puheenvuorot kuin ennenkin.

Punaisilla kansilla oli pari asiaa. Niistähän pitää vaieta. Sen verran voi sanoa, että säästöt ovat valmistuneet. Ne jaettiin pöydille joten näin ollen oli pakko siirtää juttua viikolla. Ei näin tärkeää asiaa sentään ilman perehtymistä voi hyväksyä. Toinen punainen asia oli Yardian selvitys. Taidetaan saada kauan odottaa ennen kuin kaupungin yhtiöiden toiminta tulee läpinäkyväksi ja konserni-ohjetta aletaan noudattaa.