Viimeinen kokous ennen kesälomaa aloitettiin jo klo 16. Aluksi pari äijää Kuntarahoituksesta kertoili rahoitus vaihtoehdoista ja suunnittelusta tuleviin suuriin investointeihin, uimahalli ja Viikainen. Mielenkiintoisia ja varsin kilpailukykyisiä vaihtoehtoja. Varmaan johtuu siitäkin, että Kuntarahoitus on kuntien omistama eikä sen tavoitteena ole voiton maksimointi. Halvimmassakin vaihtoehdossa kumpikin investointi lisää puoli milliä kaupungin menoja. Tässä ei ole huomioitu saneerauksen tuomia säästöjä. Kunnossa- ja ylläpito varmasti halpenevat. Iso kasa rahaa, mutta mittakaava huojentuu ajateltaessa millin olevan 0,5% veroprosentista. Eikä sille voi mitään, että rakennukset vanhenevat ja ne on uudistettava.

Viranhaltija ja lautakuntien päätöksissä ei ollut huomautettavaa. Sotesta taas puhuttiin ja aikatauluja hyväksyttiin. Lokalahden asemakaavaa esiteltiin. Kaava tulee näytille nettiin ja siitä voi esittää huomautuksia. Varsinaisten valitusten aika tulee myöhemmin. Ylötynkarin kaavasta ei ollut mitään sanomisesta kuten ei Vilissalon tonttien myynnistäkään.

Viinanmyynti kirkkopuistossa sallittiin edellyttäen vartioinnin järjestämisen. Talousarvion valmistelu ohjeita annettiin. Pohjaksi hyväksyttiin 0,25% veron alennus. Kovin kyllä tähdennettiin ettei tämä ole missään tapauksessa lopullinen päätös. Vanhat temput käytössä. Aina talouden hieman oietessa talouden kivijalkaa murennetaan. Yleensä on palkattu lisää väkeä. Seuraavina vuosina tehdään suuria investointeja ja tuloja pienennetään. Harva hoitaa omaa talouttaan tällä tavoin.

Seuraavassa kohdassa sitten säästettiin vero%:n laskua varten. Ei osallistuta valtiosäännön lahjoitusprofessuurin perustamiseen hulppealla 1550 €:lla. Toivottomia saatavia poistettiin perinnästä. Kj. päästetään tänäkin vuonna lomalle. Uuden kuntalain edellyttämän valmistelun aikataulu hyväksyttiin. Valmistelun aloittavat valtuustoryhmien pj:t. Tämän jälkeen olikin normaalit jutut.