Uimahallin suunnittelu on aloitettu tavoitteena tehdä homma ensi vuonna. Vaihtoehtoja oli 4, joista kh pudotti uuden pois nykyisen mallisen uimahallin ja ja nykyinen halli + laajennus. Jälellä on 2 vaihtoehtoa. Hallin peruskorjaus kust. arvio n. 8,7 milliä ja peruskorjaus + laajennus kust. arvio n. 10,5 milliä. Uudisrakennus ilman laajennusosaa 11,9 milliä. Peruskorjaus + laajennus etenevät urakkakilpailuun minkä jälkeen päätetään kumpi vaihtoehto toteutetaan.

Peruskorjaus sisältää seuraavat toimenpiteet; lounais julkisivun rakenne uusitaan, muiden julkisivujen vioittuneet osat uusitaan ja korjataan. Ikkunat ja ovet korjataan. Vesikatto uusitaan ja siihen sisältyvät kallistukset ym. korjataan.

Sisääntuloaula, kahvio ja parvi uusitaan ja laajennetaan. Allastiloissa opetusallas uusitaan ja laajennetaan 25%. Kylmäallas rakennetaan. Altaiden pinnat ja vesieristeet uusitaan. Allastilan katto kuten muutkin kantavat betonirakenteet korjataan. Pesu- ja pukuhuoneiden pinnat uusitaan, kuten myös wc ja kuntosali. Samoin 2.kerroksessa ja kellarissa.

Laajenusosan lisäsiipi sijoittuu allasosaston pohjoisosaan. Monitoimialtaan koosta johtuen lisäosa tulee olemaan kooltaan vähintään 235 neliötä, joten osa lisäsiivestä tunkeutuu rinteeseen. Laajennukseen sijoitetaan monitoimiallas. Vesiliikuntatunnit on tarkoitus järjestää tulevaisuudessa monitoimialtaassa. Näin hyppyallas ja pääallas saadaan palautettua alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa ja vesiliikuntatuntien määrää voidaan lisätä kysyntää vastaavaksi.

Monitoimiallas on kooltaa 100 neliöä ja se on erotettu muusta tilasta lasiseinäll'. Allas on loivasti syvenevä ja syvyys vaihtehtelee 1,3-1,5 metrin välillä. Altaassa on siirrettävä pyörätuoliasiakkaan nosti, loivat rappuset ja tartuntakaiteet. Monitoimialtaan pohjoispäässä on 3 niskahierontasuihkua ja penkki. Allasosaston itäsivulle rakennetaan varasto- ja wc-tilaa; 2 wc:tä, 1 inva-wc sekä varastotilaa näiden takana.

Tässä lyhyesti remontti. Mikäli haluat tarkempia tietoja niin kysäise.