Byrokratian jälkeen on ekana rallia. Katuja haetaan suljettavaksi. Mopoautot olivat kadulle liian vaarallisia, saas näkki miten käy näiden ohjusten? Turun Moottoriseura hakee ralille tukea 11 000€. Aiemmin kj. on myöntänyt tuen omalla päätöksellä. Nyt uusi kj. hakee sille hallituksen päätöksen ja esittää 6 tonnia.

Sitten osa-aikaisen lastenhoitajan määräaikaisen tehtävän täyttölupa. Voiko olla ikävämpää kuin osa-aikainen määräaikainen. Ei paljoa naurata. Sitten sosiaali- ja terveysjohtajan viran auki julistaminen. Kj:n lomapäivien hyväksyminen.

Nuorisotoimella on ollut kumppanuuskaupunki toimintaa ja nyt on esillä jatkosopimus.  Vuosittainen kustannus on ollut n. 2300€. Ensi vuonna kokous olisi Ukissa ja hinta 20 000€. Sopimusta ei esitetä jatkettavaksi.

Viimeksi siirrettiin virtualisoinnin laitehankinnat tähän kokoukseen. Rahaa menisi 100 00€ ja takaisinmaksuaika olisi 2 vuotta. Rahat ovat budjetissa.Taideyhdistys hakee vuoden lisäaikaa saamalleen 38 500€ korottomalle lainalle. ELY-keskuksen hyväksymän avustuksen maksatus on viivästynyt.

Seuraavana Tontonmäen kaupungilta saaman lyhytaikaisen lainan jatkaminen ja lisälainan antaminen. Päätösesitys ja summat esitetään kokouksessa. Rahan pumppaukselle ei päätä näy.

Sitten on epävarmojen saatavien poistaminen taseesta. Sitten on ensi vuoden talousarvion ja sitä seuraavien parin vuoden raamien hyväksyminen ja sitten lähdetään kotiin.