Kokous alkaa tavanomaisilla asioilla joista ei sen enempää. Kaupungin talouden toteuma on toista kertaa listalla. Nyt on lisäselvityksiä ja bossit tulevat kertomaan jutuista.Saadut selvitykset esitetään merkittäväksi perille tulleiksi. Näin se aika kuluu rattoisasti

Aittarannalle esitetään vuokrattavaksi lisää 100m2. Pari tantakaavaa ja Pankkitien kaava sen muuttamisen lisäksi esitetään tien herran hallusta kaupungin haltuun ja kunnostamista. Pankkipalveluiden voittajaksi on valittu pyynnön vastainen tarjous. Homma kilpalutetaan. Pankkilimiittiä esitetään Takalan hyväksyttäväksi enintään pari kymmentä milliä. Rami  Arolan homma esitetään muutettavaksi viraksi sillä hän tuuraa henkilöitä jotka käyttävät viran tuomia oikeuksia.

Tämän jälkeen tuleekin henkilöasioita. Pari luottamusmiestä haluaa eron tehtävistään. Virkoja ja toimia esitetään täytettäväksi vaatimattomat 16 kappaletta. Seuraavaksi esitetään vuokrattavaksi Vihjanen talo. Pelkästään vuokrasta tulee lisää käyttötalous menoja 300 000€. Terveyskeskus esitetään purettavaksi. Purusta tulisi n. 700 000€ käyttö menoja. 4 milliä sen kun paisuu. Pentti ja Anne Siivosen säätiö esitetään perustettavaksi. Ei tässä sitten meikäläinen muuta.