Pitkän tauon jälkeen hallitus kokoontuu maanantaina. Lista on pitkä, mutta pääasiassa asioita joissa ei muuta kuule kuin nuijanpaukutusta. Pari ranta-asemakaavan muutosta on tullut kalkkiviivoille. Ne esitettäneen valtuuston hyväksyttäviksi. Kaavoihin tulee vakituiseen asumiseen oikeuttavaa rakentamista. Väkiluku kasvaa, eikä millään vähäisillä veronmaksajilla vaikka ovatkin eläkeläisiä. Meinaan toinen kaava, toinen tuleekin jo U:kissa asuville.

Sitten vaihdetaan päittäin maata Kalannissa seurakunnan kanssa. Sitten on vanha juttu jossa on jäänyt lainhuuto hakematta ja nyt on ilmennyt ongelma. U:kissa toimivat järjestöt ovat käynnistämässä hankkeen "Yhdessä enemmän toimintaa". Kokoukseen tule esittelijä kertomaan hankkeesta. Kaupungin osuus olisi hallinnointi ja tilat. Sitten on virkojen ja toimien täyttölupia.

Sitten alkaa kolko paukkua. Pitkä lista täytettävistä luottamustehtävistä. Perinteinen päätös on, että jätetään valtuustoon päätettäväksi ilman nimi esityksiä.Päätetään eräistävaltuustokauden alussa päätettävistä asioista ja pari aloitetta. Lohimiehen aloite kouluverkko säästöjen laskemisesta. Se tehtiin jo muistaakseni viime keväänä. Miksi aloite tulee vasta nyt käsittelyyn? V-M. Virtanen on tehnyt keskustan mopoajo kiellon uudesta käsittelystä. Mikäli nopealla silmäyksellä tajusin niin tällä kertaa jätetään päätös toimeenpanematta.