Ei hommat toimi vieläkään. Lauantaina ukkonen rikkoi puhelinlinjan. Eilen tuli kuntoon ja alkoi epätoivoinen yritys avata Internet, Ei onnistnut vaikka soittelin apua asiantuntijalta. Neuvo tuli, vika on DSL-kaapelissa tai operaattorin kytkennät on väärin. Kaapelin vaihto ei auttanut. Vikailmoitukseen pääsy oli mahdotonta. Odottelin niin kauan, että puhelu katkesi.

Yöllä klo 12.30 yritin uudestaan ja pääsin heti. Aikaakin puhelun vastaanottajalla oli yllinkyllin. Monien selvittelyjen jälkeen selvisi, että puhelimeni on tullut kuntton, ei kuitenkaan Internet-linja. Vikailmoitus tehtiin ja taas lupaus, 2.3 päivän kuluttua homma on kunnossa. Hetken päästä puhelin soi ja ilmoitettiin asiaa selvitetyn ja korjaus on kesken. Vikailmoitus perutettiin. Nyt sitten odottelen kuntoon tuloa.Minkäänlaista elonmerkkiä ei vaan kuulu.

Hallituksen kokous käytännössä on muutaman kerran puhuttu paperittomaan kokoustamiseen siirtymisestä. En ole ottanut kantaa. Minulle on molemmat käytännöt sopineet. Taidan siirtyä paperillisten puolelle. Ei tämmöisestäkään mitään tule. Olen ollut melkein viikon ilman pc:tä. Hallituksen lista tulee usein perjantaina illansuussa Internettiin. Jos kone ei silloin toimi, saako apua viikonvaihteessa? En tunne muita vehkeitä mokkuloita ja muita. Toimivatko ne virheettömästi ja ovatko riittävän nopeita? Hallituksen papereita on usein satojakin sivuja. Ei siinä hitaalla pärjää.