Hallitus kokoontui poikkeuksellisesti henkilökunnannan käytössä olevalla Tyvisaran mökillä. Pahasti rappeutumaan päässyt mökki on korjattu ja on nyt siistissä kunnossa. Eka varsinainen asia, esityslistojen lähettäminen ja jakelu, siirrettiin.

Vuokrakerrostalojen rakennuttamisesta Sorvakkoon, käytiinkin sitten pitkä keskustelu. Asemakaavan muuttamisesta oltiin yksimielisiä, mutta jatkosta oltiin montaa mieltä. Lopulta hyväksyttiin äänestyksen jälkeen 6-5 kj:n esitys, jonka mukaan asuntoryhmä neuvottelee rakennuttajan kanssa ja tuo sopimuksen hallitukseen joulukuun loppuun mennessä. Vastaehdotuksena oli Myllymäen esitys, siinä esitettiin, että työryhmän toimiaikaa ei jatketa ja neuvottelijoiksi virkamiehiä.

Sitten saikin kolko hetken paukkua. Seuraava pysähdys oli Finndomon osakkeiden siirto Pyhämaan Pientaloille. Kerroin päivällä olleesta yhtiön hallituksen kokouksesta ja poistuin ulos ihailemaan hienoa paikkaa. Päätös oli kuulemma esityksen mukainen, kj valtuutettiin toteuttamaan osakkeiden siirto välittömästi.

Seuraava keskustelun aihe oli Hinku-hankkeen jatko. Lopputuloksena oli yksimielinen hyväksyntä hankkeen jatkamiselle ja sen toimintasuunnitelman hyväksyminen.

Ylimääräisiä asioita oli pari. Ensin täyttölupa uinninvalvojan toimeen siirrettiin käsiteltäväksi talousarvion yhteudessä. Lisäksi hyväksyttiin sote-johtajan viran julistaminen uudelleen haettavaksi.