Koripalloa pelataan niin harvoin, että tulee pitkä väli otteluille varsinkin jonkun pelin jäädessä katsomatta. Paremmalle sitten maistuu. Tänään oli vastassa Topo ja kyseessä 4 pisteen ottelu. Mikäli tähdätään playoffseihin kotiedulla.

Alku oli Korihaille todella heikkoa. Koriin ei pallo mennyt vaikka oli kuinka hyvä paikka ja sitten sorruttiin yksin yrittämiseen. Topossa varsinkin Trotterin peli ja heitto kulki. Molemmat Topon vierastyöläiset ovat erinomaisia. 

Toisella jaksolla tahti muuttui. Korihaiden peli alkoi kulkea ja vähitellen hivuttauduttiin johtoon missä sitten pysyttiin loppuun asti. Kohtuullisen hyviä suorituksia kaikilta kentällä käyneiltä Korihaiden pelaajilta. Harmi Saariston vähäinen peliaika. Päästyään kentälle heitti hyvän kolmos yrityksen,  vain hivenen ohi. Sitten toinen kolmonen sukkana sisään ja heti perään pysäytti Trotterin hyökkäyksen, mihin ei montaa kertaa pystytty.

Gonner kaatui pahasti ja kerrottiin olkapään menneen sijoiltaan. Poistui kentältä hyvin tuskaisen näköisenä. Olkapäätä haudottiin jääpussilla ja hän palasi kentälle. Usein piteli olkapäätään. Yllättävää oli, ettei hänen poissaoloaan huomannut. Hyvin Korihait pelasivat ilman häntäkin vaikka Gonner kiistämättä on joukkueen jollei paras niin ainakin 2:n parhaan joukossa.

Vaikeata on ensimmäisen jakson jälkeen ketään hai pelaajaa moittia. Ehkä Sarsevicin itsekkyys paikoitellen tuli näkyviin sekä Hudsonin hienoinen epävarmuus. Paljon on hänkin eka pelistä parantanut. Hyvää on myös Kuzmicin lähtö Lapualle. Toivottavasti hän saa paljon peliaikaa. Korihaissa kehitys uhkasi pysähtyä. Ei penkillä istuen kehity vaikka harjoittelu olisi miten hyvää tahansa. Kentälle on päästävä. Ehkä meillä on ensi syksynä kovan luokan sentteri.

Topolla oli mukana siviileissä Hanno Möttölä. Näin hänet ekan kerran livenä. Yllätyin. Kuvissa hän on vanttera, lihaksikas jässikkä. Livenä lähinnä anorektikko. Oliko rajusti laihtunut vai onko minulla tullut mielikuvavirhe. Tähdänneekö valmentajan uralle? Nyt ainakin hänellä oli vähintään 2. valmentajan rooli. Neuvoi pelaajia ja välillä Kamistakin, joka nöyrästi kuunteli.

Nyt pitää sitten nykyinen voittotahti kyetä säilyttämään. Kaikki mahdollisuudet päästä sarjassa 4:n parhaan joukkoon pääsemiseksi ovat olemassa. Sinne kun ylletään, niin pronssimitalit ovat täysin mahdollisuuksien rajoissa.