Hallitus kokoontuu vielä ennen kesää maanantaina. Ekana on Viikaistenkadun talojen purkamisen ja rakentamisen kilpailuttaminen. Sitten edelleen rakentamista. Nuorisokoti on suunniteltu asunnoiksi ja nyt yritetään sitä kautta saada myytyä. Hiulta esitetään ostettavaksi n. 2000m2 tontti 3600€:n hintaan. Tontti on ajatellulla kaupungin kasvusuiunnalla ja sitä esitetään ostettavaksi.

Sitten otetaan vastaan Vannaksen säätiön lahjoitukset ja aletaan antaa toimien täyttölupia. Seuraavaksi lääkäreiden TES-korotukset. Sitten päästään taas Valkosen ja aaltosen juttuihin. Nyt on tämä ekaksi vireille tullut juttu häirinnästä ja epäasiallisesta käyttäytymisestä. Jutska esitetään lähetettäväksi työsuojelupiirille kehotuksella ryhtyä toimiin em. epäkohtien poistamiseksi.

Sitten on vähemmän tärkeiden asioiden lomassa ensi vuoden talousarvion raameista päättäminen. Vuosi on lyhyt, juuri päätettiin hyväksyä vuoden 2010 tilit ja nyt aletaan laatia talousarviota vuodelle 2012. Sitten aloitteita. Aloitteeni viranhaltijoiden valinnasta on saanut myönteisen lausunnon. Rekrytointiohjeet tehdään. Viime valtuustossa tehdyt aloitteet lähetetään asianomaisille hallintokunnille valmisteltavaksi.

http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.html