Maanantai meneekin U:kissa. Klo 11.30 tulevat Varsinais-Suomen kansanedustajat käymään eikä paljoa jää väliä hallituksen kokoukseen. Eka varsinainen asia onkin täysin turhaa rahan haaskausta. Ainakin minun mielestä. Kunnan Taitoa OY otettiin aikanaan tekemään selvitys talous- ja henkilöstöhallinnonpalveluiden siirtämisestä em. yhtiölle. Nyt sieltä tulee profeetta kertomaan tulokset. Päätösesityksenä on, että raportti merkitään tiedoksi. Toivottavasti hautautuu muiden selvitysten joukkoon kummaan.

Salmelta esitetään ostettavaksi 3,38ha:n kiinteistö 17 000€ hintaan. Salmi on moniselitteinen alue. Tänne mennään Lokalahdentieltä. Sitten on virkojen täyttölupia ja lautamiesten lukumäärän vahvistaminen 7:ski. Sitten pitää valita vaalitoimikuntaan uusi pj. sillä nykyinen on asettunut ehdokkaaksi ja molemmat eivät käy. Maksuosoitusten hyväksyjät ja pankkitilien käyttöoikeuksien käyttäjät valitaan. Sitten onkin pitkään puhetta herättänyt konserniohjeiden hyväksyminen. En ole vielä edes ylilukaissut.

Seuraavaksi päätetään terveyskeskus kuntien kanssa aloitettavista neuvotteluista ja neuvottelijoista. Lausunto annetaan nykyisen satamalain kumoamisesta. Hakava hakee kiinteistöveron poistoa. Ehkä se löytyykin. Sitten vielä pari aloitetta ja byrokratiaa.