Eka varsinainen asia on Ruonanperästä ostettava 0,6 ha:n metsäpalsta. Hiun jälkeen seuraava asuntoalue tulee tänne ja jo pitkään on täältä ostettu tarjolle tulevat alueet. Eiköhän tämäkin. Hot Grou haluaa ostaa vuokralla olevan tonttinsa ja myytäväksi esitetään.

Ruokolan- ja Käätyjärven kunnostamisesta kalastusmatkailu kohteeksi on tehty suunnitelma. Esitetään U:kia mukaan vajaalla 8 000 €:lla. Toiminnan tulee hoitamaan Vakka-Suomen Perhokalastajat ry. Katuja esitetään suljettavaksi rallin takia ja seutulipun hintaa nostettavaksi.

Oppilaanohjaus lehtorin viran täyttämiseen pyydetään lupaa. Satakunnan korkeakoulun erääseen valiokuntaan U:ki saa nimetä edustajan. Aika outoa ja poikkeuksellista on se, että kj. esittää valittavien luottamusmiesten nimet. Luottamusmiehet ovat aiemmin pitäneet tiukasti kiinni siitä, että luottamusmiehet valitsee luottamusmiehet. Tämä vuosi alkoi aika omituisilla luottamusmies valinnoilla. Pitkään aikaan ei valintoja ole tehty, mutta nyt palattiin todellisuuteen. Diakoniasäätiön hallitukseen valitaan myös edustajat. Nyt ei ole virkamies esitystä nimistä. Luotetaan ilmeisesti siihen, että vanhat jatkavat.

Valkosen aloite Vannaksen säätiöstä jätettiin aikanaan tutkimatta. Nyt on hänen käsittelyssä hänen oikaisuvaatimuksensa samalla kohtalolla. Miten se voisi toisin ollakkaan samassa elimessä. Sitten on tämän vuoden 10:n kuukauden talouden toteutuminen ja sitten ensi vuoden talousarvio. Siinä sitä sitten meneekin aikaa ja tupakia.

http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.