Aluksi Inkeri Parviainen esitteli valmisteilla olevaa Ukin 400-vuotisjuhlintaa. Monipuolinen vuosi näyttää tulevan. Pitkän kokouksen ennuste toteutui jo lautakuntien ja viranhaltijoiden päätöksissä. Niissä tuli uusi ME, 1, 5 tuntia. Kulttuuri ym. ltk:n päätös avustaa teatteria 35 000€/v. herätti keskustelun. Sopimus on 4 vuotinen, mikä tuntui pitkältä. Avustusten ja yhteistyösopimusten läpinäkyvyys ei ole kunnossa. Vasta kokouksessa minullekin selvisi teatterin saama avustus kokonaisuudessaan 35 000€/v antaa ltk+kj 12 000€/v.+ Crusellin tilat ovat ilmaiseksi käytössä. Asia siirrettiin ja laaditaan ohjeet yhteistyösopimuksista jota noudatetaan kaikkien hakemusten osalta.

Viranhaltijoiden päätöksissä oli jälleen joukko palkankorotuksia. Tähän tilanteeseen eivät ne oikein sovi. Sote-korotusten osalta käytettiin otto-oikeutta ja Sari Rantanen tulee seuraavaan kokoukseen selvittämään missä mennään. Sitten selvittiinkin muutamista asioista lyhyesti. Myllyn kiinteistön vesivahinko herätti keskustelun. Kenen kuuluu valvoa ettei tule pakkasvaurioita, remontti ja tuleva vuokraus mm. herättivät kysymyksiä ja asiasta tehdäänkin selvitys.

Ns. Nammon Worksin hallin vuokraus herätti myös keskustelua. Halli on vuokrattu TT-pajalle joka on vuokrannut puolet hallista Yaralle. Nyt hallissa pitäisi tämän vuokrauksen takia tehdä 25-30 000€:n remontti jonka maksajaksi esitetään kaupungia. Miksi, oli kysymys? Asia selvitetään.

Sitten oli 3 kallista asiaa. Uimahallin saneeraus, urheilukentän huoltorakennuksen rakentaminen ja Merituulikodin saneeraus. Hampaat kirskuen hommat hyväksyttiin. Seuraavaksi keskusteltiin kaupungin asunnoille määrättävä vuokratakuu. Ennakolta suhtauduin asiaan aika vastustaen. Keskustelussa tuli esille paljon vaihtoehtoja joita kaikkia en tiennyt. Lopulta asia hyväksyttiin yksimielisesti. Lopussa olikin asioita jotka hyväksyttiin esityksen mukaisesti, joskin niistäkin juttua riitti.