Kevään viimeinen hallitus tuli tuli istuskeltua. 7.9. Pidettävä ralli sai katujen sulkuluvan.Aiemmin ralli on saanut avustusta 11 000€. Nyt kj. esitti annettavaksi 6 000€. Kontu esitti ettei anneta mitään. Äänin 8-3 kj:n esitys hyväksyttiin.

Sote-johtajan virka julistettiin auki ja haastattelijoiksi valittiin luottamusmiehistä Maija Junkola-Lehtonen, Merja Koski ja Matti Valkeinen. Kumppanuuskaupunkikokousten jatko hyväksyttiin esityksen mukaisesti kuten monta muutakin asiaa joita en lähde luettelemaan.

Tontonmäen  kaupunginlainaa 175 000€ jatkettiin tämän vuoden loppuun ja 40 000€ annettiin lisää kesäkuun lopun lainan korkoon ja lyhennykseen. Veera Kaitanen on pyytänyt eroa yhtiön hallituksesta ja minua esitetää yhtiökokouksessa valittavaksi uudeksi jäseneksi.

Sitte hyvin tärkeä asia ensi vuoden ja kahden seuraavan vuoden raamit. Keskusteltiin pitkään asian siirtämisestä elokuulle. Neuvottelutauon jälkeen KOntu esitti raameja nyt hyväksyttäväksi, mutta klausuulilla, että raamit otetaan uudelleen käsittelyyn mikäli on tarvetta. Äänestyksen jälkeen 6-5 raamit hyväksyttiin sellaisenaan ilman klausuulia.

Vielä annettiin lupa valtuuston päätöksen koskien Panimokiinteistöä toimeenpanoon. Urakkatarjoukset pitäisi hyväksyä. Sen pituinen se.