Nysse sitten alkoi, pitkä kuuma kesä. Harmi vaan ettei minulla ole kesälomaa enkä saa lomaltapaluurahaa. Harmittava takaisku. Pitänee vaan sinnitellä eteenpäin. Monilla on tapana reissata ja käydä kesäjuhlilla.

Minun kesänviettooni ne on aina kuuluneet vähäisissä määrin. Oli joskus kurjaa ajella kuumalla autolla ja tallustella jossain ns. nähtävyyksiä katselemassa. Nyt kun olisi autossa ilmastointi niin lapset on jo aikuisia. Kesätapahtumatkin ovat enemmänkin markkinoita. Tosin usein tapaa sellaisia tuttuja joita aniharvoin tapaa.

Lokalahden Suvipäivät on sellainen tapahtuma ja siellä on tullutkin käytyä. Joskus olin mukana järjestelyissäkin. Silakrysäykset ja muut on jäänyt vähiin. Pian on taas ne illat jolloin voi istua pihalla istumassa grillaamassa, nauttimassa Slivovitshia ja kunnella, kun karjut rockkaavat. Ihanaa.

On tää kesä kivaa aikaa. Kunhan vaan jatkuisi pitkälle syksyyn, niin kuin viime vuosina on monesti ollut. Enää ei ole kesäksi kertynyt niin paljoa kuin aiemmin oli tapana. Remontit on jo vähäisiä. Enkä enää viljele kurkkua, mansikkaa, palsternakkaa jne. Kai niistä vähän särvintä sai. Se ei kuitenkaan hauskaa ollut itikat söi ja hiki virtasi.

Nyt sitten pitää nauttia, kun on sen aika. Tehdä jotain sen verran, että aika kuluu ja istua Pakkahuoneella munkkikahveilla. Hymyillään, kun tavataan.