Kulttuuri, nuoriso- ja liikunta ltk. Oli epätavallisen tarkassa syynissä lautakuntien pöytäkirjoista puhuttaessa. Lautakunta oli päättänyt antaa ja myydä Lokalahden Nuortentuvan astiat. Talo on edelleen käytössä ja selvitetään miksi ne nyt jaetaan, Kaupunki on päättänyt luopua Rohijärven ja Karpanrannan uimarannoista. Päätös ei muuttunut. Sisäliikuntatilojen vuokraus päätettiin palauttaa lautakunnalle äänin 7-4 ja tehdä isojen salien tarvekartoitus.

Terveyspalveluille esitetettiin määrärahaa 80 000€    1,8 lääkärin palkkaamiseksi. Junkola-Lehtonen esitti lääkärien palkkaamista, mutta ei tarvittavaa rahaa anneta. Junkola-Lehtosen esitys voitti 6-5. Nyt sitten lääkärit palkataan tarvittava raha pitää säästää terveyspalveluista. Raju raha säästettäväksi. Mitähän tästä seuraa. Tätä esitystä enemmänkin noudattaen saamme taloutemme kipinkapin kuntoon. Määrätään virkamiehet tekemään erilaisia juttuja eikä anneta rahaa. Hyvä säästö saadaan siitäkin, että äärätään hoidettavaksi erikoissairaanhoito ja poistetaan määräraha.

Liittymisen KL-kuntapalvelujen teleoperaattori sopimukseen kj. poisti listalta. Unkari ystävyyskaupungista on tullut vierailukutsu. Ei lähdetä reissuun rähjääntymään.