Kokous aloitettiin "Yhdessä enemmän toimintaa" projektilla. Projektin tarkoitus on koota U:kin yhdistykset yhteen ja hommata näille toimitilat. Hanketta oli esittelemässä 2 työryhmän jäsentä. Tarkoituksena on saada Nuokkari yhdistyksen käyttöön, kaupunki maksaisi käyttökulut. Vaadittavasta remontista esitettiin, että kaupunki hommaa tarvikkeet ja työ tehdään talkoilla. Aiempi ostajaehdokas ei ole enää kiinnostunut talosta. Talon käyttökulut ovat n. 15  000€ vuodessa. Asia siirrettiin seuraavaan kokoukseen, johon tuodaan tarkemmat laskelmat ja vaihtoehtoja.

Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätöspykälässä käsiteltiin Saluksesta pyydettyä selvitystä. Siellä on tehty vuokrasopimuksen edellyttämät korjaukset ja käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä tiloihin. Tilusten vaihto kaupungin ja seurakunnan kesken Kalannissa siirrettiin seuraavaan kokoukseen. Suostumuksen antamisesta määräalan lainhuudatukseen keskusteltiin. Kysymys on yli 30 vuotta sitten tapahtuneesta jutusta, jossa on vain kysymys erään pankinjohtajan laiminlyönnistä. päätös oli ainoa mahdollinen inhimillinen päätös. Valtuustolle esitetään suostumuksen antamista lainhuutoon. Samoin tässä pykälässä käsiteltiin sosiaalikeskuksen johtajaksi valitun Päivi Parkkilan palkkausta. Palkaksi päätettiin 6 000€/kk.

Sitten paukkui nuija 20 asiaa pötköön. Jarrua painettiin kokousilmoitusten ilmoittamisesta. Päätettiin yksimielisesti palata vanhaan systeemiin eli julkaistaan myös asiat. Juha Aaltonen esitti ilmoituslehdeksi myös Aluesanomia, häntä ei kannatettu. Aloite mopojen ajon sallimisesta keskustassa oli tullut listalle liian aikaisi. Käsittely on vielä kesken, joten kj. veti asian pois listalta. Muissa asioissa vaihdettiin muutama sana. Siinä se.