Kokous aloitettiin eräillä yleisillä asioilla ennen talousarvion käsittelyä. Eräs niistä yleisistä asioista ei ollutkaan pelkkä läpihuutojuttu nimittäin edellisessä kokouksessa siirretty lausunto Eero Henton oikaisuvaatimus. Nyt asia palautettiin uudelleen valmisteluun. Ilmeni erään ison rakennusliikkeen halu tutkia mahdollisuutta korjata rakennus uuteen käyttöön. Tk ei olekaan niin surkeassa kunnossa etteikö kannattaisi korjata myös pitää selvittää sairaanhoitopiirin valmius vuokrata tontti uudelle omistajalle.

Talousarviota sitten valmisteltiin iltamyöhään ja vielä jäi investoinnit käsittelemättä. Kaupungin sisäisen liikenteen aloittaminen herätti pitkän keskustelun. Ilmeni meillä jo olevan kutsutaksi järjestelmän joka on pitkälti päällekkäinen kutsutaksin kanssa. Asiaa selvitetään lisää ja mietitään kutsutaksi järjestelmään muutoksia joka lisäisi järjestelmän käyttö mahdollisuuksia. Palataan asiaan seuraavassa kokouksessa.

Jätehuollossa tuli esille uusi asia, yleisiä jäteastioiden paikkoja ei vielä ensi vuonna vähennetäkään. Katsotaan ensin miten uusi järjestelmä toimii. Kiinteistötyönjohtajan palkkaukse Koski esitti poistettavaksi. Äänin 7-4 johtaja lensi roskikseen. Tämä olikin päivän ainoa äänestys. Seuraavaan kokoukseen siirettiin myytävät kiinteistöt ja kiinteistöjen salkutus. Kj oli esittänyt kuntoputken määrärahat poistettavaksi. Nämä säilytettiin ja siirettiin toiseen kohtaan jossa ne ovat laajemmin käytettävissä. Perusopetuksesta kj:n poistamat määrärahat palautettiin.

Kokouksen aikana tuli tieto autotehtaan lomautusten jatkosta. Tämä ei hätkäyttyttänyt. Autotehtaan uutiset kuuluvat kaikki sarjaan "niinhän minä sanoin".