Kokous alkaa uskomattomalla asialla. Laitila-Uusikaupunki viemärilinjan rakentamisesta aiheutuneet vahingot on korvattu Maanomistajien Arviointikeskuksen arvioiden mukaan. Eikö olisi pitänyt olla puolueeton arvioija? Taru ja Jari Nevavuoren osalta korvaus on suorittamatta. Arvioinnin mukaan heiltä on maata tiivistynyt 0,4 ha:n alalta viljelyyn kelpaamattomaksi. Olen ollut aika paljon tekemisissä maatalouden kanssa enkä ole koskaan kuullut moisesta tiivistymisestä. On olemassa syväkyntöauroja ja tämä kyntö ja talvi yhdessä ovat aina ennen maan pehmentäneet. Mitenkä on mahdollista ettei nyt. Tästä korvauksena esitetään Nevavuorille annettavaksi 2,2 ha metsää ja tämä 0,4 ha  jäisi silti heidän omistukseensa. 

Ekolehtilän alueelta päätetään 8 tontin luovutusehdot. Normaalit ehdot. Selkämeren kansallispuistosta esitetään annettavaksi kielteinen lausunto. Valtuuston hyväksymästä Vanhan sairaalan alueen kaavamuutoksesta on valitettu. Siihen annetaan lausunto. Merefestien teltta-lueelle annettaneen lupa. Kaivohuone on jättänyt ostotarjouksen tontistaan. Esitetään ettei myydä.

Kaupungin sisäisen vuokrajärjestelmän uusiminen on nyt päätettävänä. Jokin aika sitten kirjoitinkin millainen se on. Sitten ovat viime valtuuston kokouksessa tehdyt aloitteet jotka 1 lukuunottamatta lähetetään asianomaisiin ltk:iin. V-M. Virtasen aloite ylimääräisestä valtuuston kokouksesta todetaan tarpeettomaksi.

Sitten tiedotusasiat ja muut asiat.