kokous aloitettiin elinkeinojohtajan kerronnalla ammattikorkeakolun saamisesta ukiin. Suomessa on muuten 23 ammattikorkeakoulua. Sitten mentiinkin pitkä pätkä kolkon paukkeessa. Oli valtuuston päätösten täytäntöönpanoa ja kaavoja.Ekan kerran tuli top tykkänään esille tullessa jälleen kerran Uuden Möljän rakentaminen. On se kumma miten tällaiseen paikkaan pitäisi rakentaa vaikka hyvää tilaa on luonnollisila asuntoalueilla rajattomasti.

sitten oli kaikenlaista tilkkutäkkiä kunnes päästiin teatterin, Crusellin ja Korihaiden avustuksiin. Vanhan tavan mukaan puhuttiin kaikesta maan ja taivaan välillä eikä tehty mitään muutosestityst. Ikäystävällisessä Ukissa puhuttiin monista asioista Ukin saadessa kiitosta hyvästä vanhustyöstä.paikallisliikenne ihmetytti. Kuinka paljon kulkijoita olisisi Ukin kokoisessa kaupungissa, eikö kutsutaksi toimi, miten tasapuolisuus toimisi jne.

Kuntaliiton Itämeren purjehdus hieman puhutti. Kysyttiin kuka on lähdössä? Kukaan eiollut. Sitten runtattiin viimevuoden tapaan, että reissuun voi ilmoittautua salassa kokouksen jälkeen. Rautatieaseman nettihuutokauppaan osallistutaan.