Kokouksesta ei ole mitään kirjoitettavaa. Asiat nuijittiin alta aikayksikön uutta organisaatiota lukuunottamatta. Voin kuitenkin kirjoittaa omista puheistani ja ajatuksistani. Niitä jäi kuplimaan 2:n asian kohdalla. Kaupungin yhtiöiden hallitusten jäseniä valittaessa tuli esille voiko yhtiökokoukseen osallistua muu kuin yhtiön osakas eli omistaja. Yllättäen jouduin juupas eipäs väittelyyn. Kaikille ei ollutkaan selvää Ukin olevan kapitalistisen eikä sosialistisen. Kyllä täällä kapitalistin omaisuudesta päättää kapitalisti.

Toine juttu uusi organisaatio. Sen yhteydessä on jälleen tarkoitus palkata uusia virkamiehiä. Vieläpä sellaisia joita ei 400:n vuoden aikana ole kertaakaan tarvittu. Minusta tällä hetkellä on tärkeintä valita kouluprojektiin vetäjä, määräaikainen. Tämän toimenkuvaan pitää kuulua myös kustannusten seuranta. Nytkin esitettiin valittavaksi pedagogin erityisavustaja toistaiseksi ja kustannus otettavaksi kouluprojekti rahoista. Virka maksaa tuollaiset 50-100 000€/v. Nyt projektista näyttää tulevan ikuisuusprojekti, mutta optimistina rajaisin sen 10 vuoteen. Näin ollen projektiin lisättäisiin puoli tai koko milli. 

Kukaan ei ajattele senkin ajan vielä tällä menolla tulevan jolloin aletaan hakea syyllisiä kalliiksi paisuneeseen projektiin. Meillä Ukissa asuu pätevä projektin vetäjä. Tällä hetkellä hän vetää Turussa Syvälahden monitoimitalon projektia. Hänellä on myös kokemusta suurten rakennusprojektien kustannusseurannasta. Tämä on vaikeaa pitää hallinnssa, kuitenkin ainoa konsti pitää homma hanskassa. Kuten on jo havaittasissa projektin edetessä alkaa aatos lentää tarpeettomiin juttuihin.