Eilen ajankohtainen kakkonen oli omistettu Hinku hankkeelle. Mielenkiintoinen ohjelma, jossa Uusikaupunki oli keskeisellä sijalla.

Taas tuli näyttöä siitä mitä avoimella mielellä saadaan aikaan. Pakko myöntää, että suhtauduin aika skeptisesti projektia alettaessa puuhailemaan. Vieläkin tällaisia taka-ajatuksia tulee. Eilen saimme varmaan 10 minuuttia erinomaista Ugin mainontaa. En tunne tv-mainonnan hintoja, mutta varsin merkittävästi tämä aika olisi varmasti maksanut.

Ohjelman alussa olisiko ollut tuollaiset 6-7 minuuttia pelkästään Ugista ja koko ohjelman ajan toistuvasti mainittiin Ugi ja aina ylistävässä sävyssä. Tulin suorastaan epäuskoiseksi asunko tosiaan tuossa kaupungissa. Ihminen on sokea lähietäisyyteen. Uskoisin monien yrityksensä perustamista ja toimintansa laajentamista miettivän henkilön katsoneen ohjelmaa. Tästä tuli varmasti ajatus kuinkahan olisi Ugi sijoituspaikkana. 

Ohjelmassa kerrottiin myös yrityksestä, joka suunnittelee taloa mikä tuottaa energiaa enemmän kuin kuluttaa. Asiassa haastateltiin teknillisen korkeakoulun professoria. Kaveri oli kovin tutuin näköinen. Viimein leikkasi, hän oli vetämässä arkkitehtiopiskelijoiden tekemää suunnitelmaa Koiviston saareen. Kaikki tiet vievät Ugiin.