Tuli illalla käytyä kirkonkylässä valtuuston kokouksessa. Vauhdikkaasti meni tämäkin kokous läpi. Miksiköhän joissain blogeissa ankarasti arvostellaan kaupungin päätöksentekoa, kun päättävässä elimessä ei juuri huomautettavaa ole. Ei edes kunnon puheenvuoron vertaa. 

Sukari kauppa sentään kirvoitti pari äänestystä. Vanha miete sanoo osuvasti "turha sitä sitten enää on präkittää, kun on kakat housussa".  Tässä on. Esityslistan mukana oli kaupungin arkkitehdin lausunto, jossa hän virkavastuulla sanoo, laillisesti emme voi enää jättää vanhaa kaavaa voimaan. Tämä olisi ollut  ainut tie mahdolliseen kaupan peruuntumiseen. Sukarilla on mahdollisuus perua kauppa ellei alueelle kaavoiteta vähintään 5:tä kesämökki tonttia. Se on nyt hyväksytyssä  kaavassa. Tontti määrän pudotus 4:än ei varmasti olisi herättänyt kuin naureskelua Masku kiinteistöissä. 5 rantatonttia ja n. 8 ha metsää meni 300000€. Tämän jälkeen valtuusto hyväksyi Haukharjalta 1 tontin kaupan 112000€ hinnalla. Helposti tunnistaa ettei Sukari näin hyvää kauppaa peru. 

Vasemmistoliiton aloite "synnyttävien sairaalamaksun maksamisesta kaupungin varoista" palauttaminen valtuuston strategia seminaarin pohdittavaksi, hyväksyttiin yksimielisesti. Tämä oli ainoa asia, joka ei mennyt läpi kh:n esityksen mukaan.  Kyllä oli kh taas hyvin hoitanut tehtävänsä.