Kesätauon jälkeen jälleen kokoonnutaan. Odotin useita tärkeitä asioita listalle. Ei ollut. Ei olla varmaan vielä ehditty valmistella. Toisaalta en ole vielä käynyt laatikolla katsomassa joko paperit on tulleet, niissä saattaa olla asioita salaisina.

Alussa nuija tullee paukkumaan ilman puheenvuoroja. Byrokratiaa ja ranta-asemakaavoituksen käynnistämisiä. Vasta §9 saanee kunnian hetkeksi pysäyttää. Pytinkien Paris avustus on siirretty monta kertaa pyydettyjä papereita ei ole saatu. Nyt päätösesityksen mukaan on tulllut joten vissiin maksetaan.

Seuraavaksi esitetään Hinku-hankkeen jatkamista. En tutustunut vielä liitteisiin, mutta en uskoisi hankkeen jatkon olevan itsestään selvää. Kalannin koulun rehtori on lähtenyt lätkimään. Täyttölupa on esillä.

Turun hallinto-oikeus pyytää selvitystä Mauri Konnun kh:n valinnasta tehdyn valituksen vastineisiin. Esitys on, että pysytään entisessä lausunnossa. Kaupungin maksuliikenne esitetään Lounaisrannikon Osuuspankin hoidettavaksi. Vakuutukset esitetään annettavaksi Pohjolalle. Sitten vielä puolen vuoden talouden toteutuma. Verotulot ja valtionosuudet jäävät alle budjetoidun. Henkilöstömenot ovat kumulatiivista ennustetta yli 2% pienemmät. Sen sijaat ostopalvelut ylittävät budjetin.