Venyi kokous niin pitkään etten ala mitään selostusta kirjoittamaan. Paitsi ehkä pari kiinnostavinta asiaa. Sorvakon mökkikaava jätettiin pöydälle 10.10. kokoukseen asti. Sinä aikana tutkitaan kylän siirtämistä hieman etelämpänä olevaan metsikköön (Nupumäki) johon on kaavoitettu 8 omakotitaloa. Ehkä 10 vuotta sitten alueen rakentaminen oli esillä, mutta silloin valtuusto päätti ettei sinne rakenneta. Kaava jäi voimaan. Mm. Välskärintien asukkaat silloin vastustivat alueen rakentamista.

Toinen on ehkä tuulimyllyalueen vuokraus. Alue vuokrattiin 4 vuodeksi mittauksia varten. Varsinaisen vuokrauksen kj. veti pois listalta.

Hieman lisää. Sisäiset vuokrat hyväksyttiin vähäisellä keskustelulla. 8:n eka kuukauden talouden toteumasta sitten riitti juttua tuntikaupalla. Pohdittiin jo ensi vuottakin. Talousarvion laatiminen on mielenkiintoista kuten aina. Lautakunnat ovat ne jo tainneet käsitelläkin. Seuraavaksi valtuusto ja hallitus miettivät ja ideoivat. Joulukuussa valtuusto sitten päättää. Talousarvion valmisteluun osallistuu satoja virkamiehiä ja luottsmusmiehiä, nyt kuten aina ennenkin. Sitten kun se on valmis ja yleensä vielä valtuustossa lähes yksimielisesti hyväksytty. Alkaa vuoden kestävä herjaus johtavia virkamiehiä ja hallitusta kohtaan ja yleensä niiden taholta joilla ei ole ollut mitään annettavaa valmistelussa. Näin se vuodesta toiseen menee. Ei mitään uutta auringon alla.

Tontti Pajalasta ja Haapaniemen koulu myytiin yksimielisesti, pienen keskustelun saattelemana.