Aloitettiin tuulimyllykaavasta. Annakaisa Lamminpää alusti. Keskustelu alkoi prosessin keskeyttämisestä. Ely-keskus maksaa hankkeen ja voisi periä tähän asti käytetyt rahat takaisin. Kyselin jankuttamiseen asti kenen päätöksellä tai millä säädöksellä jätetyt mielipiteet on julistettu salaiseksi. En ainakaan minä saanut vastausta. Kerrottiin vain kaavaprosessin etenemisestä niinkuin siinä olisi epäselvyyttä tai se estäisi mielipiteiden julkistamisen. Jossain kommentissa lupasin selvittää miksi mielipiteet ovat salaisia. ei selvinnyt. Pitäkää mielipiteenne ilmaisseet ajatuksenne ominanne, ei niitä kellekään kerrota. Toivottavasti olette jättäneet mielipiteenne emaililla ettei mennyt paperia hukkaan.

Sote uudistuksesta annettiin lausunto. Mitähän tästäkin tulee? Varmaan pitäisi olla tiheästi seminaareja jotta jotain alkaisi selvitä. Pitkään keskusteltiin myös työnantajan ja työntekijöiden neuvottelemasta ylipitkiä työpäiviä sisältävästä sopimuksesta. paljon oli epäselvää. Viimein kj. veti asian pois ja selvittää lisää sopimuksen vaikutuksia.

Eräistä muistakin asioista keskusteltiin, mutta päätösesityksiä ei muutettu.

Tuulivoimapäätös oli esityksen mukainen eli; Kaupunginhallitus päättää kuulla osallisia tuulivoimakaava luonnoksesta ja pyytää asianosaisilta viranomaisilta ja toimijoilta lausunnot.